Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@11:28:45 GMT

نرم افزار داینامیک تریدر چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۹۰۶۴

نرم افزار داینامیک تریدر چیست؟

نرم افزار داینامیک تریدر یک نرم‌افزار بسیار پرکاربرد و تاثیرگذار در زمینه تحلیل تکنیکال در بازار معاملات فارکس به حساب می‌آید.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، نرم افزار داینامیک تریدر  یک نرم‌افزار بسیار پرکاربرد و تاثیرگذار در زمینه تحلیل تکنیکال در بازار معاملات فارکس به حساب می آید. خبر خوش برای کاربران ایرانی که قصد فعالیت و مبادلات در بازار معاملات فارکس را دارند ولی به دلیل شرایط موجود قادر به خرید آن نیستند این است که در حال حاضر نسخه کرک شده نرم افزار داینامیک تریدر در دسترس بوده و کاربر می تواند به صورت کاملآ رایگان از آن استفاده نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد مختلفی هستند که بازار معاملات فارکس را انتخاب کرده و در بروکر مورد نظر برای خود ایجاد حساب نمایند.

حساب ها انواع مختلفی داشته که یکی از آنها حساب ‌تجارت زنده ایران می باشد. نرم افزار داینامیک تریدر مزایای بسیار زیادی نسبت به دیگر نرم افزارهایی که در زمینه تحلیل تکنیکال در دسترس هستند دارد که از جمله مهمترین این مزایا می‌توان به محیط بسیار کاربر پسند و در عین حال ساده و بی‌آلایش این نرم‌افزار اشاره نمود که خود می تواند هرکاربری را به سمت خود جذب نمایند. همچنین نرم افزار داینامیک تریدر از قابلیت لیبل گذاری بسیار ساده و بی دردسر بهره می برد که در نتیجه کاربران الیوت کار چارت های بسیار مناسبی را از این نرم افزار دریافت می کنند. از دیگر مزایای بسیار قابل توجه نرم افزار داینامیک تریدر می‌توان به قابلیت رنگ بندی مشخص کندل ها در یک روز اشاره نمود. همچنین این نرم‌افزار قابلیت تحلیل زمانی بسیار فوق‌العاده‌ای داشته که کاربر می تواند آن را هم به صورت دستی هم به صورت اتوماتیک و خودکار انجام دهد. در عین حال کاربر می تواند در صورت لزوم خطوط اضافی را به آسانی حذف نموده و در نتیجه از شلوغی بیش از اندازه نمودار جلوگیری نمایند.

معرفی پلتفرم داینامیک تریدر

داینامیک تریدر یک نرم افزار بسیار کاربردی در زمینه تحلیل در بازار معاملات فارکس به حساب می آید و جهت تحلیل با استفاده از این نرم افزار ابتدا باید دیتای به روز شده را از طریق نرم افزارهای دیگر فراخوانی کرده و سپس به تحلیل تکنیکال های موردنظر بپردازیم.

از جمله متداول ترین و محبوب ترین نرم افزارهای برای انتقال دیتا به نرم افزار داینامیک تریدر مورد استفاده قرار می گیرند می توان به متاتریدر نسخه ۴ و متا تریدر نسخه ۵ اشاره نمود. خبر خوشحال کننده نیز این می باشد که این نرم افزارها دارای نسخه فارسی می باشند که در نتیجه کاربر آسانی بیشتری در هنگام کار کردن با این نرم افزار ها مواجه خواهد شد. یکی دیگر از نرم افزارهای لازم جهت کار کردن با این نرم افزار ها اندیکاتور Elliot confirm می باشد.

نکات مهم در هنگام کار کردن با داینامیک تریدر

موضوع بسیار مهمی که در هنگام کار کردن با نرم افزار داینامیک تریدر باید به آن توجه کنیم این است که برای درست نشان داده شدن داده ها در این پلتفرم حتماً باید در منوی فایل نام داده ها به انگلیسی نوشته شود نرم افزار بتواند به درستی داده های مورد نظر را آنالیز نمایند. همچنین در صورت لزوم می توان فایل مورد نظر را به صورت کامل از نرم افزار حذف نمود. بعد از اینکه نرم افزار متاتریدر نسخه ۴ و ۵ را باز کردیم از منوی فایل گزینه باز کردن پوشه داده های مورد نظر را فراخوانی کرده و اندیکاتور دانلود شده را نیز کپی می نماییم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نرم افزار های کامپیوتری بازار معاملات کاربران ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیشینگ حرفه‌ای در عظیمیه کرج دستگیر شد
  • هوش مصنوعی iOS ۱۸ را زیر و رو می‌کند
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در عظیمیه کرج
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت